Leveranse

Vi har god kunnskap om fraktruter og velger den praktiske fraktruten som gir levering raskere. Med tanke på lang shipping, tilbyr vi 6 frakt måter: DHL, FedEx, UPS, TNT, EMS og Airmail.

Før bestillingen din sendes, må vi behandle bestillingen din og sette alle dine varer gjennom sine strenge kvalitetskontroller. På grunn av dette er den totale leveringstid forskjellig fra frakttid alene.

 

Total leveringstid = Frakttid + Behandlingstid

 

Det tar omtrent flere virkedager å pakke pakker fra våre anlegg til reisemålet ditt. Den mest sterke leveringstiden er 7 dager. Den eksakte fraktiden er basert på fraktselskapets standard (DHL, FedEx, UPS, TNT, EMS, Airmail) og fraktmetoden du har valgt.

Vi tilbyr gratis frakt. Når bestillingen din er sendt, vil du motta en e-post som bekrefter at varene dine pågår, som også inkluderer en sporingskobling. Vennligst legg inn din riktige adresse og gyldig telefonnummer! Eventuelle tap forårsaket av feil adresse eller kontaktnummer er på kunder.

Leveranser er gjenstand for lager tilgjengelighet. Hvis vi har et problem med bestillingen din, for eksempel manglende eksistens av et produkt, ringer vi deg. Hvis du ikke er tilgjengelig, sender vi deg en e-post som vil vise deg hvilke handlinger vi tar. Noen av våre leveringsmetoder gjør det mulig for deg å spore forsendelsen helt til den er levert og signert av deg. Vi bruker en rekke vektorer for å beskytte leveransen til deg. Våre kostnader dekker alle forsendelser, emballasje og forsikringskostnader opp til verdien av varene du kjøper.

Forsendelsesmetode:

Standard Shipping: Region inkludert USA, Canada, Storbritannia med 7-10 virkedager.

Frankrike, Spania, Tyskland, Nederland, Ukraina, Japan, Belgia, Danmark, Finland, Irland, Norge, Portugal, Sverige, Sveits med 7-15 virkedager.

Brasil, Russland, Italia, Argentina, Chile, Mexico med 20-25 virkedager.

Alle andre land med 7-25 arbeidsdager.

 

Behandlingstid

1-3 arbeidsdager (enkelte produkter tar 5 virkedager).


Hva om du er ute når bestillingen din kommer?

Hvis du er ute når pakken kommer, sender posten din eller kureren deg et kort som forteller deg hvor du kan hente din diskret pakket bestilling

Hvis pakken leveres til nærmeste leveringskontor, må du hente pakken.

Hvis pakken leveres til nærmeste kurirbutikk, kan du hente den opp eller sørge for at den returneres.

 

Hva om bestillingen din ikke kommer når du venter?

Hvis levering er over 4 virkedager utløpt, vennligst kontakt oss.

 

Hvor å sende weibeast.com?

weibeast.com overfører til mange land, for eksempel

Australia, Belgia, Brasil, Bulgaria, Canada, Danmark, Finland, Frankrike, Tyskland, Hellas, Ungarn, Japan, Malaysia, Nederland, New Zealand, Norge, Polen, Sør-Afrika, Spania, Sverige, Sveits,