Utveksling og Retur

Vi vil at du skal være helt fornøyd med ditt kjøp

Vennligst sjekk så snart som mulig etter mottak og ikke åpne tilbehør før du kontrollerer hovedelementet for størrelsen. Hvis du av en eller annen grunn ikke er helt fornøyd med kjøpet, vil vi gjerne bytte ut eller returnere det som en betingelse. Dette returnerer retningslinjene. Gratis avkastning på 365 dager. Retur noe uansett opp til ett år etter at du har kjøpt det. Vi vil gi deg full refusjon eller refusjon.

 

Returer

Du kan sjekke og teste varene på en måte som ville være mulig i en butikk. Det er riktig å prøve sko for størrelsen.
Hvis du ønsker å returnere en del eller hele bestillingen din for refusjon eller bytte, må du varsle oss innen 14 dager fra dagen etter levering av varen. Du kan fortelle oss ved å sende en forespørsel om tilbakebetaling i hele bestillingsdelen av kontoen din på denne nettsiden eller via e-post eller telefon.

Der skoene kanskje ikke får full refusjon hvis skoen returneres bare delvis.


Kunder kan ikke motta full refusjon hvis gjenstander returneres til oss eller vaskes, ikke i den opprinnelige tilstanden med de intakte merkene, med tegn eller lukt (som parfyme eller sigarettrøyk).

Vi ber om at varene returneres sammen med produsentens originalemballasje, slik at fremtidige kunder kan motta varen som produsenten har gitt.

Vennligst hold fraktsikkerheten når du sender varene tilbake til oss. Dette er for din sikkerhet hvis varene går tapt i transitt.

 

Rett til å kansellere

Du har en lovfestet rett til å kansellere bestillingen din i henhold til forskriftene om forbrukeravtaler for 2013 (informasjon, avbestillinger og avgifter). For mer informasjon, se siden "Rett til å kansellere".

 

Angrerett

For full refusjonsforespørsler eller avbestillinger mottatt innen 14 dager fra dagen etter levering av bestillingen, refunderer vi betalingen inkludert frakt og håndteringskostnader (unntatt de ekstra kostnadene som oppstår hvis du velger en annen leveringstype enn det Mindre kostbare standardleveringsstandard tilbys av oss). Kjøperen er ansvarlig for returkostnaden for ordreelementer.

For delvis bestillingsavkastning mottatt innen 14 dager fra dagen etter levering, refunderer vi bestillingselementets kostnader. Forsendelses- og pakkekostnader refunderes ikke. Kjøperen er ansvarlig for returkostnaden for ordreelementer.

Full eller delvis bestillingsavkastning mottatt etter 14 dagers leveranse kan aksepteres etter eget skjønn og et kredittnota eller bytte tilbud. Forpakning og forsendelseskost tilbakebetales ikke, og kjøperen er ansvarlig for returkostnaden for bestillingsartikler.

Standard frakt og fraktkostnader for utvekslingsposter vil ikke bli belastet med mindre valutapostene senere blir returnert til oss for refusjon, i så fall vil de bli trukket fra refusjonen. Ekspress frakt og fraktkostnader for byttevarer må betales på forhånd.

 

Fremgangsmåte

Hvis du ønsker å kansellere en bestilling i henhold til forbrukeravtalen (informasjon, avbestilling og tilleggsavgifter) 2013. Klikk her for detaljer.

For å sende inn en tilbakebetaling forespørsel gjennom dette nettstedet, logg inn på kontoen din, gå til "Fullførte bestillinger", klikk "Return Items" ved siden av bestillingen, fyll ut skjemaet og klikk "Send returforespørsel". Alternativt kan du kontakte oss via telefon eller e-post med bestillingsnummeret ditt, hva du vil returnere og hvorfor du vil returnere det.

Du vil da motta en e-post med din ID for gjenoppretting og instruksjoner om hvordan du returnerer elementene.

Vi vil være enige med deg om å tilbakebetale, erstatte eller bytte varen etter tilgjengelighet.

Vennligst returner returvarer uten uunngåelige forsinkelser, og i alle fall ikke senere enn 14 dager etter datoen for returanmodningen. Vi anbefaler at du bruker en registrert post eller spor og spor metode som gir tilstrekkelig dekning for den sendte verdien.

Når vi mottar pakken, vil vi avgjøre om varen er akseptabel for retur i henhold til vår policy.

Når du mottar det returnerte elementet, sender vi deg en e-postbekreftelse og refusjonen blir behandlet innen 7 dager.

Refusjoner vil bli returnert ved hjelp av samme betalingsmiddel som brukes til den første transaksjonen. Det kan ta flere flere virkedager for banksystemet og kredittkortet å tilbakebetale midlene på kredittkortet eller bankkontoen din når vi har behandlet tilbakebetalingen.

Hvis artikkelen er uakseptabel, returnerer vi den med en forklaring på årsakene til retur.